Digital marketing

Det er ikke kun websites

Der er så meget mere

Digital marketing er i konstant bevægelse.

I dag kan vi spore forbrugeradfærden gennem forskellige intelligente programmer og værktøjer, hvilket gør digital marketing mere målrettet, og virksomhederne får mere ud af annoncekronerne.

Den optimale digitale marketingindsats varierer fra virksomhed og branche. Derfor kigger jeg altid på den enkelte virksomheds behov og udarbejder derfra den mest effektive digitale marketingstrategi, som hjælper virksomheden med at positionere sig i markedet.

Digitale ydelser

Den digitale strategi udarbejdes i samarbejde med den marketingkonsulent, der er specialiseret i at markedsføre virksomheder gennem digital annoncering på Google, SEO, Sociale medier, e-mail marketing, Content og optimering af website.

Mine strategi- og marketingkonsulenter har en bred vifte af kompetencer og er uddannet i at gennemskue komplekse problemstillinger, samt rådgive virksomheder i digital tilstedeværelse. Sammen med kunden finder vi den bedste løsning og hjælper både med strategi og eksekvering af marketingindsatsen.

Frank Rosenquist

Marketing
”Jeg finder altid den bedste løsning blandt de mange marketingprodukter der er på hylderne”

Alle virksomheder er forskellige – vi styrker jeres brand ved at designe de bedste marketingløsninger tilpasset jeres virksomhed

Hvad kan jeg hjælpe dig med..?

Fortæl, fortæl